Standplaats Zierikzee (vrijdag)

In het seizoen (van april t/m oktober) staan de Brouwse Rokers iedere vrijdag op het parkeerterrein aan de Scheldestraat in Zierikzee. Buiten het seizoen (november t/m maart) alleen de eerste vrijdag van iedere maand. Wij verkopen in Zierikzee uitsluitend de paling en makreel die daar gerookt is. Dus gegarandeerd vers zoals u van ons gewend bent! Reserveren is verstandig, bel ons tijdig (06-29489726) dan leggen wij uw bestelling klaar.  

Wanneer u voor woensdag heeft besteld, ontvangt u tevens 10% korting. Wij zijn er van 9.00 uur tot 17.30 uur. U kunt bij ons ook pinnen.

 

Wanneer is de eerste Paling klaar?

De eerste paling komt tussen 11.00 en 11.30 uur uit de rookton, en de eerste makreel rond 13.00 uur. Wij zijn afhankelijk van het weer, dus deze tijden kunnen afwijken. Wij houden geen voorraad aan om versheid te garanderen. Wij verkopen uitsluitend gerookte producten die op locatie gerookt is. Bestellen is verstandig om teleurstelling te voorkomen!

 

Ook verkopen wij onze bekende, royaal belegde broodjes palingfilet. U kunt het product door ons laten vacumeren. Hierdoor blijft het product vers, en blijft de rooksmaak volledig behouden.

 

Bezorgen!

Iedere vrijdag bezorgen wij gratis uw bestelling vanaf EUR 20,00 op Schouwen Duiveland. En als u voor woensdag besteld ontvangt u ook nog eens 10% korting! U kunt eventueel bij u aan de deur pinnen.